EYELASH EXTENSION

Single lashes:

Single lashes er meget naturlige, men forlænger dine egne vipper, og gør dem kraftigere. Skal opfyldes hver anden til tredje uge. 

Vipperne sættes på dine naturlige vipper en efter en, og resultatet og fyldigheden afhænger derfor af dine egne øjenvipper. Hvis du får dem lavet af os, skader de ikke dine vipper

 

Holdbarheden på single lashes er seks til otte uger, men der skal opfyldes hver anden til tredje uge, da de falder af med dine egne vipper. Du har nok ikke lagt mærke til det, men faktisk taber du fem til ti vippehår helt naturligt hver eneste dag – og derfor er det selvfølgelig nødvendigt at få dem fyldt op. 

 

Volume lashes:

Volume lashes er også kendt under navnene 3D lashes og 2D-7D. Her bruger vi meget tyndere extensionshår og laver små buketter af extensions, som sættes på én naturvippe. Det betyder, at du kan få et meget mere fyldigt look end ved single lashes, uden at det skader vipperne.

Både ved opfyldning og pleje gælder det samme som for single lashes.

 

LASH LIFT

 

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger.

 

Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt 'gamle' vipper afstødes dagligt.

 

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt.

Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel.

Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.

Ankica er uddannet vippertekniker hos Lash Bar Academy